FORUMS: list search recent posts

Invalid argument specified when rendering

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Will Upton
Invalid argument specified when rendering
on Dec 21, 2014 at 1:14:55 am

Hi guys,

Been using vegas for a while, upgraded and thus formatted my PC and forgot to back my templates up. Oops.
So, I've remade them as close as I remember to the original but whenever I try to render, I'm getting an invalid argument error.

I had been previously using Sony AVC/MVC to create 1920x1200 videos, but when I try to render it, I am getting the 'invalid argument' specified warning, this happens if I do jusut a regular render or a batch render.

I tried to use the Main Concept AVC, and while it does at least render at 1920x1200, it does not touch my GPU at all, rendering it purely on my CPU rather than my AMD R9 290 GPU (Running the latest catalyst omega drivers).

Is there anything I'm missing in the render settings?

http://imgur.com/5ESgepB

Unfortunately, the error message doesn't offer much in the way of clues that I can see.


Return to posts index

John Rofrano
Re: Invalid argument specified when rendering
on Dec 21, 2014 at 4:19:34 am

Some codecs only render to industry standard video resolutions. 1920x1200 is not a standard resolution so that's probably the "invalid argument". (i.e., 1200 instead of 1080)

~jr

http://www.johnrofrano.com
http://www.vasst.com



Return to posts index

Steve Rhoden
Re: Invalid argument specified when rendering
on Dec 21, 2014 at 12:50:26 pm

That 1920x1200 resolution is whats causing the invalid argument warning.
Select a standard output resolution.

Steve Rhoden (Cow Leader)
Film Maker & VFX Artist.
Owner of Filmex Creative Media.
Samples of my Work and Company can be seen here:
http://www.facebook.com/FilmexCreativeMedia


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]