FORUMS: list search recent posts

Multiple layers act as if muted but aren't

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Paul Cheenus
Multiple layers act as if muted but aren't
on Oct 20, 2014 at 11:42:01 pm

I was working on a layer of video under several other layers of audio and video and without making contact with them I came across this problem: http://gyazo.com/a8b94587cb7d8e6ec0cfa53303fbe35e layers 6 and below have not been affected by this they work fine, but the layers above don't play any video as if they were muted. Thank you for your time please help.


Return to posts index

Graham Bernard
Re: Multiple layers act as if muted but aren't
on Oct 22, 2014 at 7:11:16 am

Make sure you haven't SOLO-ed one fo the Video Tracks below. Unfortunately, so I can't be certain, you aren't showing ALL the tracks?

Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index

Graham Bernard
Re: Multiple layers act as if muted but aren't
on Oct 22, 2014 at 7:12:08 am

Make sure you haven't SOLO-ed one of the Video Tracks below. Unfortunately, you aren't showing ALL the tracks, so I can't be certain.

Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]