FORUMS: list search recent posts

glitch in transitions

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
kevin andres tautiva
glitch in transitions
on Sep 15, 2014 at 2:07:10 am

first sorry for my bad english im spanish and here is the problem when i aplly a transition (happens in all of them) the preview and the rendered video looks bad like orange and redlines when pass from one clip to other i use vegas pro 13 but it also happens in 11 so thanks here are 2 images one of the rendered video and another of the preview <a href="http://images.creativecow.net/284565/desktop14-09-201408-55-21p.m.-892.png"><img src="//i1.creativecow.net/u/284565/desktop14-09-201408-55-21p.m.-892.png" border="0" /></a>
<a href="http://images.creativecow.net/284565/desktop14-09-201408-57-24p.m.-145.png"><img src="//i1.creativecow.net/u/284565/desktop14-09-201408-57-24p.m.-145.png" border="0" /></a>


Return to posts index

John Rofrano
Re: glitch in transitions
on Sep 15, 2014 at 10:36:43 am

[kevin andres tautiva] "first sorry for my bad english im spanish"
Despite taking two years of Spanish in High School, your English is way better than my Spanish (which I have totally forgotten) so you don't have to apologize. ;-)
[kevin andres tautiva] "when i aplly a transition (happens in all of them) the preview and the rendered video looks bad like orange and redlines when pass from one clip to other"
What codec does your video use? I see that they are AVI files. Are you using DivX, Xvid, or any x264 based codec? This could cause these problems.

Also try turning off GPU acceleration under Options | Preferences | Video and restart Vegas Pro and see if that helps. Sometimes GPU acceleration causes transitions to glitch.

~jr

http://www.johnrofrano.com
http://www.vasst.com



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]