FORUMS: list search recent posts

Audio Sync Issues Vegas 13...

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Richard Moskowitz
Audio Sync Issues Vegas 13...
on Jul 28, 2014 at 4:05:24 pm
Last Edited By Richard Moskowitz on Jul 28, 2014 at 5:03:46 pm

Good Morning All:
My deepest apologies because I know this has been covered to death, but I can't seem to apply the remedies from other post's. Here is my issue straight forward:

I captured 14 shows from my directv dvr with my capture card(http://avertv.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=528). Capturing went fine, video plays perfectly in wmp&splash pro ex(perfect video&audio sync's). I import into vegas 13 and there are no lags whatsoever with video&audio. Then I edit out directv menus and commercials. I go to render as using Sony AVC/MVC 1280x720-30p Internet HD changing the fps to 59.940 double NTSC. I leave all other settings alone. When the rendering is complete(I wait for the dialog box to vanish)and I play the video, there is about a half to a full second of audio lag. Again, I am so so sorry for posting a topic that has been covered quite a few times.

Here is a few detail specs on the video:






Return to posts index

Steve Rhoden
Re: Audio Sync Issues Vegas 13...
on Jul 29, 2014 at 3:14:57 am

Render using the Mainconcept AVC format instead.

Steve Rhoden (Cow Leader)
Film Maker & VFX Artist.
Owner of Filmex Creative Media.
Samples of my Work and Company can be seen here:
http://www.facebook.com/FilmexCreativeMedia


Return to posts index

Richard Moskowitz
Re: Audio Sync Issues Vegas 13...
on Jul 29, 2014 at 12:28:55 pm

Ok, but I see no sub category with an option of 60fps?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]