FORUMS: list search recent posts

Sony Vegas Glitch... Please assist me :(

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
James Stup
Sony Vegas Glitch... Please assist me :(
on Jul 25, 2014 at 9:28:00 am

Well, here it is: http://imgur.com/BXhyiYc

I don't know why the preview does that weird pixelated thing. It actually turns out like that after I render! Its only at certain parts and its on/off. Large colored squares also pop up every once in a while too. Its a screen recording from cam studio by the way.

Please help, you have no idea how long I've been trying to get this one simple video done.

Thanks.


Return to posts index

Norman Black
Re: Sony Vegas Glitch... Please assist me :(
on Jul 25, 2014 at 3:41:09 pm

From your screen shot it looks like Vegas is having trouble decoding your video file. I can see the thumbnail on the timeline has the multi-color noise. Then again, maybe that noise is actually in the source file.


Return to posts index

James Stup
Re: Sony Vegas Glitch... Please assist me :(
on Jul 25, 2014 at 4:24:39 pm

Its not the original file. I can play the file in any other program and its fine.


Return to posts index


John Rofrano
Re: Sony Vegas Glitch... Please assist me :(
on Jul 28, 2014 at 12:06:08 am

The link to your image no lingers works so I can't comment on it and there is no reason to use 3rd party image services. Please post your image to the COW link this so that we can see it in your post:



~jr

http://www.johnrofrano.com
http://www.vasst.com



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]