FORUMS: list search recent posts

Strange issue with ProRes V13

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
John Halterman
Strange issue with ProRes V13
on Jun 28, 2014 at 8:00:23 pm

I just noticed something while editing our TV show.... the files that come from the network are 1920 x 1080 x 24, 29.970 Apple ProRes 422. When I make a cut, the newly split media now has one frame of black when I scroll through the clip slowly. The previous clip has video throughout, just the head of the new clip has the issue. 1 frame may seem insignificant, but I can definitely see it. Any suggestions?


Return to posts index

Norman Black
Re: Strange issue with ProRes V13
on Jun 29, 2014 at 4:47:09 pm

I have one Blackmagic UHD 24p Prores file I had downloaded. It did not exhibit your problem. Project settings matched source.

I encoded a 30sec 1080p29.97 Prores file with ffmpeg and it did not exhibit your problem. Project settings matched source.

I advanced frame by frame and saw no black frame.


Return to posts index

John Halterman
Re: Strange issue with ProRes V13
on Jun 30, 2014 at 12:58:50 am

Thanks Norman! I'm going to try to post a video of the workflow and whats happening.


Return to posts index


Norman Black
Re: Strange issue with ProRes V13
on Jun 30, 2014 at 1:05:58 am

I forgot to mention that my Quicktime version is 7.7.4.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]