FORUMS: list search recent posts

Vegas Pro 13 dropping audio takes.

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ross Wissbaum
Vegas Pro 13 dropping audio takes.
on Jun 2, 2014 at 6:31:35 pm

When recording audio, (usually just one or two tracks) the wave form will show during the recording but as soon as you hit stop it will disappear and there's nothing there. The weird thing is if you drag the take out of the explorer window onto the timeline elsewhere it just a sliver of a clip. But, if you look in the folder the take will be the right size as if it recorded. It's totally random when it occurs and on what track but it happens a lot. Maybe one out of every 5 takes. It will not play back in almost anything (Windows media player, Quicktime, Nuendo, Reaper) although I have gotten some of them to play in VLC. If I try to open them with Sound Forge (10) I get "The File May Be Corrupt" error. Any ideas what could be causing this? Have been using Vegas for Audio since version 5 although we did skip 11 and 12. This does not happen in 10 on the same machine.

I have an Samsung 840 Pro SSD for my system drive.
Recording to WD Black audio drive.
ASUSTeK P9X79 MB
Intel Core i7 3820 @ 3600 MHz
16GB DDR3-SDRAM
NVIDIA GeForce GTX 570


Return to posts index

Ross Wissbaum
Re: Vegas Pro 13 dropping audio takes.
on Jun 3, 2014 at 7:20:44 pm

Any ideas are welcome. Even the crazy ones!


Return to posts index

Ross Wissbaum
Re: Vegas Pro 13 dropping audio takes.
on Jun 11, 2014 at 10:43:25 pm

Guess not. I'll just talk to myself as per usual.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]