FORUMS: list search recent posts

Movie Studio 13 Platinum Choppy Video After Uploading

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Caleb King
Movie Studio 13 Platinum Choppy Video After Uploading
on May 31, 2014 at 3:51:34 am
Last Edited By Caleb King on May 31, 2014 at 6:52:35 am

Okay so I've tried like everything mp4, wmv, I've tried high bitrate and normal and the videos always look good in the preview and they look good when I play them in Windows Media Player but when I upload it to YouTube the quality is dropped, a lot.. like my 1080p or 720p will be equivalent to most gaming youtubers 480p..

Specs
Win7 64bit
Intel® Core™ i7-4770K Processor
NVIDIA GeForce GTX 770 - 2GB
8 GB [4 GB X2] DDR3


Return to posts index

Dave Osbun
Re: Movie Studio 13 Platinum Choppy Video After Uploading
on May 31, 2014 at 12:26:47 pm

If it plays fine in Windows Media Player but poor after uploading to YouTube, I'm not sure there's much you could do since it is how YouTube compresses it. Is there lots of panning in your video?

That's why I use Vimeo instead of YouTube.


Return to posts index

Caleb King
Re: Movie Studio 13 Platinum Choppy Video After Uploading
on May 31, 2014 at 7:30:09 pm

There's not a lot of panning, just the terrain and other stuff will get blurry, I'm recording and rendering using the same frame rate I've always thought it was YouTube, but I see a lot of other YouTubers not having the problem.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]