FORUMS: list search recent posts

Problem with rendering.

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ben Norris
Problem with rendering.
on Apr 30, 2014 at 4:37:16 pm

Hi, recently when i render my videos, i get these weird numbers in the top left hand corner of my video, i was wondering if anybody knows how to get rid of them ?

untitled-1.png


Return to posts index

Graham Bernard
Re: Problem with rendering.
on May 1, 2014 at 4:12:28 am

Do you see this in Preview? I'm guessing not.

Ok, what media are you using? What render template? None of this SHOULD make a difference, but at present need to get some sought of basic info going.

And no, I've never seen this. It's almost like a baked-in TC and you're only "seeing it" when doing an OVERSCAN render - very bizarre.

G

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index

Ben Norris
Re: Problem with rendering.
on May 1, 2014 at 7:03:41 am

Hi there, it's a .ts file recorded with my hauppauge video capture I use to record gameplay, I'm trying to convert to Xvid, I'm very confused as it worked before (I have like 30+ videos on YouTube). I edited the uncompressed template to Xvid codec.


Return to posts index


Ben Norris
Re: Problem with rendering.
on May 6, 2014 at 5:53:05 pm

Nobody?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]