FORUMS: list search recent posts

Error installing SV13 Pro (build 310 65-bit) trial

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Grzegorz Kwiatkowski
Error installing SV13 Pro (build 310 65-bit) trial
on Apr 30, 2014 at 10:04:40 am

ERROR: -2147163964 occured during installation

Module C:\Program Files\Vegas Pro 13.0\x86\sfvstproxystubx86.dll failed to register.
HRESULT -147024703. Contact your support personnel.


WHAT TO DO?


Return to posts index

Graham Bernard
Re: Error installing SV13 Pro (build 310 65-bit) trial
on Apr 30, 2014 at 10:45:56 am

Actually you mean 64bit.

However, what is interesting is that the important SF VST proxy is failing. Hmmm.... I'm having issues with VST iZotope plugs from behaving correctly. You MAY have stumbled on a BUG that is affecting others too.

Please send to SCS - I know I will.

Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index

Steve Rhoden
Re: Error installing SV13 Pro (build 310 65-bit) trial
on Apr 30, 2014 at 12:26:28 pm

Hard to say, kinda seems like some conflict going on
with some VST Audio plugins you have installed.

Steve Rhoden
(Cow Leader)
Film Editor & Compositor.
Filmex Creative Media.
http://www.facebook.com/FilmexCreativeMedia
1-876-461-9019


Return to posts index


Chris Dolan
Re: Error installing SV13 Pro (build 310 65-bit) trial
on May 2, 2014 at 7:41:58 pm

Hi Grzegorz,
I'm a Sony Vegas programmer. I'm working with another user with the same issue on the Vegas forums over here:
http://www.sonycreativesoftware.com/forums/ShowMessage.asp?MessageID=893880
Chris


Return to posts index

Graham Bernard
Re: Error installing SV13 Pro (build 310 65-bit) trial
on May 3, 2014 at 6:26:50 am

My VST iZotope Plugs are working fine in B310.

Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index

Steve Rhoden
Re: Error installing SV13 Pro (build 310 65-bit) trial
on May 5, 2014 at 11:36:37 am

ok, being worked on. But didnt mention what specifically
is causing it!

Steve Rhoden
(Cow Leader)
Film Editor & Compositor.
Filmex Creative Media.
http://www.facebook.com/FilmexCreativeMedia
1-876-461-9019


Return to posts index


Chris Dolan
Re: Error installing SV13 Pro (build 310 65-bit) trial
on May 5, 2014 at 4:06:43 pm

That's right, we haven't found the root cause of the problem yet.


Return to posts index

Grzegorz Kwiatkowski
Re: Error installing SV13 Pro (build 310 65-bit) trial
on May 11, 2014 at 8:45:34 pm

Chris,

nice to hear you are working it out.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]