FORUMS: list search recent posts

Weird purple line when applying Sony Slide FX

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
sim sala
Weird purple line when applying Sony Slide FX
on Apr 10, 2014 at 7:08:02 pm

Using Vegas 12 Pro, i'm applying a simple SONY slide effect to a clip. When doing so there is a strange purple border of the clip that appears as well. How do i get rid of this? see the image below. I've soloed the the track to see it in the Video View panel. It happens with Texts too.



Return to posts index

sim sala
Re: Weird purple line when applying Sony Slide FX
on Apr 10, 2014 at 7:29:34 pm

here is better screen shoot. Notice the clip and purple border line on the left of it.



Return to posts index

Graham Bernard
Re: Weird purple line when applying Sony Slide FX
on Apr 10, 2014 at 9:26:26 pm

Yes, yes I see it. Over the years there have been Bugs, with Slide or Push Transitions. What Build of VP12 are you running?

You are also on the Event edge and have a position that is right at the side. Maybe you're getting some indeterminate slice of pixels?

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index


sim sala
Re: Weird purple line when applying Sony Slide FX
on Apr 11, 2014 at 1:48:50 pm

i have Vegas pro(Build 770).. i just did a recent update and now the Vegas does not want to launch. SMH... i'm almost tempted to go back to Vegas 10 since it was more stable.


Return to posts index

Steve Rhoden
Re: Weird purple line when applying Sony Slide FX
on Apr 11, 2014 at 1:43:01 pm

Probably because you have a specific filter applied to that clip?

Steve Rhoden
(Cow Leader)
Film Editor & Compositor.
Filmex Creative Media.
http://www.facebook.com/FilmexCreativeMedia
1-876-461-9019


Return to posts index

sim sala
Re: Weird purple line when applying Sony Slide FX
on Apr 11, 2014 at 1:51:06 pm

I have no filters applied to the Clip. I only have the Sony slide effect. This also happens when i apply the the slide to a text clip. What version of Vegas do you have? Did you do the last update?


Return to posts index


sim sala
Re: Weird purple line when applying Sony Slide FX
on Apr 29, 2014 at 5:42:33 pm

No specific filter... just the slide affect. Any suggestions? Please help


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]