FORUMS: list search recent posts

Effects render differently than what the preview shows.

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ethan Nunn
Effects render differently than what the preview shows.
on Jan 8, 2018 at 1:58:26 am
Last Edited By Ethan Nunn on Jan 8, 2018 at 2:01:26 am

So I'm trying to render something with an effect with Sapphire OFX.

On the video preview it looks like this (sorry about the quality, had to record off the preview):






But when I render the video it looks like this:






I haven't even changed any settings on the effect. Does anyone know whats going on? How do I fix this?

Thanks.


Return to posts index

Marco Baer
Re: Effects render differently than what the preview shows.
on Jan 8, 2018 at 8:51:23 am

Be sure you had preview set to "Best (Full)" and also try to uncheck GPU acceleration both for render settings as well as in "Options/Preferences/Video".


Return to posts index

Ethan Nunn
Re: Effects render differently than what the preview shows.
on Jan 24, 2018 at 2:07:34 am

I got it working. All I had to do was render the ENunn text without the "home video" part. Then I just added the "home video" part in another project. Now it works fine.


Return to posts index


Ethan Nunn
Re: Effects render differently than what the preview shows.
on Feb 4, 2018 at 4:52:46 am

Ok, its not working again.

Started another project. Used some effects, rendered the video out. Came out differently than what the preview said.

I don't have any GPU acceleration enabled. Don't really know what to do.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]