FORUMS: list search recent posts

Plugins glitch footage - Neat Video and Mercalli

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Derek Charles
Plugins glitch footage - Neat Video and Mercalli
on Dec 31, 2017 at 2:47:27 am

When applying Neat Video to 4k footage on 1080 timeline in Vegas it will render the event playing forward a few frames, then backwards a frame, then forward etc.

Mercalli Stabilizer will glitch like this as well if I trim or cut part of the event after its been stabilized.


Return to posts index

Derek Charles
Re: Plugins glitch footage - Neat Video and Mercalli
on Jan 2, 2018 at 7:37:07 pm

Bumping for cleaner footage


Return to posts index

Steve Rhoden
Re: Plugins glitch footage - Neat Video and Mercalli
on Jan 3, 2018 at 12:13:46 am

That kinda sounds like your 4k footage is corrupt or have some kind of encoding issues to begin with!

Steve Rhoden (Cow Leader)
Film Maker & VFX Artist.
Owner of Filmex Creative Media.
Samples of my Work and Company can be seen here:
http://www.facebook.com/FilmexCreativeMedia


Return to posts index


Derek Charles
Re: Plugins glitch footage - Neat Video and Mercalli
on Jan 3, 2018 at 8:49:00 am

The problem goes away and plays normally when the plugins are disabled. I tried both putting the plugins the first in the chain, and then tried them at the last in the chain. Still glitches. This may be some issue similar with the native Vegas Stabilize - Adding it to the event's Media FX instead of the event fx -

Lastly, even when Mercalli works properly, still even if I cut or trim any of that, It will have a new glitch of frames popping up showing the black pre render screen - like I haven't pressed stabilize or analyze yet...


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]