FORUMS: list search recent posts

Weird artifacts in preview and render, not in file

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ilgar Aminabadi
Weird artifacts in preview and render, not in file
on Oct 14, 2017 at 6:39:01 pm

Vegas Pro 13 decides that today it wants to mess up my AVI file. The render settings are set to a preset and match the video, so nothing should be going wrong.





Return to posts index

Francois Pénzes
Re: Weird artifacts in preview and render, not in file
on Oct 14, 2017 at 9:32:06 pm

Hi Ilgar

Keep in mind that an .AVI is just a container for a video and/or audio file.

Mediainfo your original video file so we may help you.

https://sourceforge.net/projects/mediainfo/

For more in-depth info;

https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_video_container_formats

PC Win 10 Pro 64-bit 16gb Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz NVIDIA GEFORCE GTX 550 Ti
Cameras: Canon XF305 + Canon XH-A1
Blackmagic HyperDeck Studio Mini

''When the cutting stops, the editing begins...''


Return to posts index

Ilgar Aminabadi
Re: Weird artifacts in preview and render, not in file
on Oct 17, 2017 at 3:33:05 am

Here is a text file, made by MediaInfo, about the original file.
11764_example.txt.zip


Return to posts index


Francois Pénzes
Re: Weird artifacts in preview and render, not in file
on Oct 17, 2017 at 10:25:04 pm

Hi Ilgar

When you render, what is your field order ?

You get artifacts sometimes when there is a conversion from interlaced to progressive somewhere along the process.

If that fails, try rendering part of your original file in another format an see if you get the same result.

Cheers !

PC Win 10 Pro 64-bit 16gb Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz NVIDIA GEFORCE GTX 550 Ti
Cameras: Canon XF305 + Canon XH-A1
Blackmagic HyperDeck Studio Mini

''When the cutting stops, the editing begins...''


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]