FORUMS: list search recent posts

Picture-in-Picture using Track Motion - main/rear video is invisible/black/blank

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Christine Neuvil
Picture-in-Picture using Track Motion - main/rear video is invisible/black/blank
on Aug 20, 2017 at 9:09:49 pm

Hi. On the timeline,
the small picture's track is above the main picture's track;
the track levels are both at 100%;
neither track is set as Mute or Unique;
there are no other media effects anywhere.
And yet, the main/underneath/behind video is invisible/black.
That's in editing / preview mode. When I render it, I get the same result.
The same happens if I eliminate track motion and instead use pan&crop on any one event.
If I click compositing mode parent or child, nothing changes.
Have you ever experienced the main picture being invisible? Any idea how I can fix it?
Thanks

Using Vegas Pro 13 on Windows 10.


Return to posts index

Marco Baer
Re: Picture-in-Picture using Track Motion - main/rear video is invisible/black/blank
on Aug 20, 2017 at 9:14:59 pm

Any chance to share a project file for download?


Return to posts index

Christine Neuvil
Re: Picture-in-Picture using Track Motion - main/rear video is invisible/black/blank
on Aug 20, 2017 at 9:39:00 pm

Solved. The small/inset video had been spliced. When I deleted that track and re-added the video, the P-in-P worked. I guess Track Motion only works on unspliced / single-event videos. The P-in-P stays in effect if I do then splice and delete sections.
(Thanks Marco for offering help.)


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]