FORUMS: list search recent posts

Problem ungrouping audio/video

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
John Lee
Problem ungrouping audio/video
on May 11, 2017 at 2:34:53 pm

I have a video clips with audio and video. Like I've always done, I chose to ungroup it by hitting "U". My goal was then to delete the audio so that only the video remains. When I see the video and audio tracks, it appears they are no longer linked. But if I selected the audio track to delete, BOTH of them disappear.

I've never seen this before. What am I doing wrong? Thanks for any help.


Return to posts index

Graham Bernard
Re: Problem ungrouping audio/video
on May 11, 2017 at 3:01:47 pm

Dunno. You should be good to go. Reboot system and make doubly sure you'd selected the Audio Event and punch šŸ„Š "U".

* Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * IntelĀ® Coreā„¢i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index

Richard Jones
Re: Problem ungrouping audio/video
on May 11, 2017 at 6:03:06 pm

Have you disabled Ripple? If not, click the button on thru toolbar to disable it.

Richard


Return to posts index


Graham Bernard
Re: Problem ungrouping audio/video
on May 11, 2017 at 7:17:28 pm

[Richard Jones] "Have you disabled Ripple?"
Good question Richard!

* Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * IntelĀ® Coreā„¢i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]