FORUMS: list search recent posts

Error When Trying to Do Batch Render Script

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
John Lee
Error When Trying to Do Batch Render Script
on May 6, 2017 at 2:32:45 pm

I've never had a problem with Batch Rendering until now. I have two files on the timeline and separated them into 2 regions. Went to Batch Render and immediately got this error message:

An error occurred during execution of the script C:\Program Files\VEGAS\VEGAS PRO 14.0\Script Menu\Batch Render.cs.

Error 0x80131600 (message missing)

Under details, it says this:

C:\Program Files\VEGAS\VEGAS PRO 14.0\Script Menu\Batch Render.cs : Source file 'C:\WINDOWS\TEMP\jtgizfkc.0.cs' could not be found
C:\Program Files\VEGAS\VEGAS PRO 14.0\Script Menu\Batch Render.cs : No source files specified

Any idea what's going on and how I can fix it? Thanks.


Return to posts index

John Lee
Re: Error When Trying to Do Batch Render Script
on May 6, 2017 at 3:49:48 pm

One more thing. Instead of have two video files and rendering via batch, I tried just leaving one file in the track and rendering it by itself. It's a big file (40 min long). I've tried 3-4x but Vegas crashes after the 1st minute or so.

The PC is very fast, new and has plenty of memory and processing power. It's never done this, so I assume these two problems are related.

Any ideas how I can fix it?


Return to posts index

Graham Bernard
Re: Error When Trying to Do Batch Render Script
on May 6, 2017 at 6:21:57 pm

Well, I just tested small 11 second Events with 6 Format types on 3 Regions, working fine here. So, the BR Script is doing what it should.

Are you sure you had the Regions options selected? Try rebooting the PC?

* Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index


Graham Bernard
Re: Error When Trying to Do Batch Render Script
on May 6, 2017 at 9:25:43 pm

Actually, what BUILD of VP14 are you using?

* Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index

John Lee
Re: Error When Trying to Do Batch Render Script
on May 7, 2017 at 10:39:15 pm

I think it's Build 201 or something. Am I way behind?

If I am rendering something that is less than 60 seconds, no problem. But anything larger and it crashes unless I turn off the CPU acceleration. Is that really odd?


Return to posts index

Graham Bernard
Re: Error When Trying to Do Batch Render Script
on May 8, 2017 at 3:24:09 am

[John Lee] "unless I turn off the CPU acceleration. Is that really odd?"
Don't you mean GPU acceleration? And yes, if the Graphics card - the GPU - isn't listed as being good for acceleration, then that will choke Vegas.

Do research if your Graphics card is recommended.

* Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index


John Lee
Re: Error When Trying to Do Batch Render Script
on May 7, 2017 at 10:39:57 pm

Yes. I rebooted the PC and even tried uninstalling/reinstalling the s/w. The batch rendering gives me an error every time.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]