FORUMS: list search recent posts

vegas pro 14 having color issues at the beginning

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
yasin ulu
vegas pro 14 having color issues at the beginning
on Nov 26, 2016 at 12:13:40 pm

im just having weird color problems every beginning of the cuts. it happens few seconds then i see no problem.
i dont have any problem like that on vegas pro 13

(happens beginning of the cuts.)
please check the images for better detail





Return to posts index

László Kovács
Re: vegas pro 14 having color issues at the beginning
on Nov 26, 2016 at 1:32:57 pm

Hi,

I don't see the problem. Can you post an image, where everything is fine?

Best regards

László Kovács


Return to posts index

yasin ulu
Re: vegas pro 14 having color issues at the beginning
on Nov 26, 2016 at 2:38:43 pm

above one is normal
other one i have problem with i tried to zoom for better understanding
those happens every 2 second




Return to posts index


yasin ulu
Re: vegas pro 14 having color issues at the beginning
on Nov 26, 2016 at 2:41:00 pm

here is more




Return to posts index

Ole Kristiansen
Re: vegas pro 14 having color issues at the beginning
on Nov 26, 2016 at 3:14:30 pm

Did you disable resample - and use constant bit rate - when you render ?


Return to posts index

yasin ulu
Re: vegas pro 14 having color issues at the beginning
on Nov 26, 2016 at 3:34:10 pm

sir when i disable resample it doesnt do anything , still having same problem .
for other things you said i didnt understand can you explain more detailed?

also when i render video its still the same like in the preview . having same issues on rendered video too, thats how it looks like :)


Return to posts index


Ole Kristiansen
Re: vegas pro 14 having color issues at the beginning
on Nov 26, 2016 at 3:50:24 pm



Return to posts index

Ole Kristiansen
Re: vegas pro 14 having color issues at the beginning
on Nov 26, 2016 at 4:28:46 pm

Why is your Project Settings: Frame Rate 59,607P ?

Try Frame Rate: 59,940 or 60,000



Return to posts index

yasin ulu
Re: vegas pro 14 having color issues at the beginning
on Nov 26, 2016 at 4:29:49 pm

but this is rendering step isnt it?

how can i fix that problem when im previewing the video?

the settings you said i wasnt using it like that , however i rendered the video with the settings you show me

it takes too long to render , also problem still continues :)


Return to posts index


Ole Kristiansen
Re: vegas pro 14 having color issues at the beginning
on Nov 27, 2016 at 8:05:50 am

Yes, the constant bit rate is for rendering !

Do you have the mediainfo of your footage and a image of your project settings in Vegas ?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]