FORUMS: list search recent posts

V13Pro - Rendering glitch: chops ghost images

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Tuukka Kassala
V13Pro - Rendering glitch: chops ghost images
on Nov 22, 2016 at 6:05:47 pm

So there's a video I'm working on, or worked on since it's ready now. There's just one problem, when I render it, ghost images glitch into one element in my video.

(I don't know how to use the file things here so I uploaded a clip of it to Youtube)





The ghost images are under the icons, but when the ghost images appear, the actual images are already panned up.

The icons themselves are panned using a parent tracks "parent motion" option, since I wanted to move them both.

After searching google and these forums I tried rendering with CPU only, adding more bitrate, enabling the two-pass option and a different combinations of those three but the problem still persisted.


Return to posts index

Ole Kristiansen
Re: V13Pro - Rendering glitch: chops ghost images
on Nov 22, 2016 at 8:05:09 pm

Have you tried to disable GPU acceleration ?

go to Options - Preferences - Video - GPU acceleration of video processing - set to OFF - restart Vegas !


Return to posts index

László Kovács
Re: V13Pro - Rendering glitch: chops ghost images
on Nov 23, 2016 at 7:21:49 am

Try the same project in Vegas 14 too.
What I see here was another bug in GPU acceleration of Vegas 13.
The very similar happened to my video, when I wanted to use an image cropped to 1:1 (square).

Vegas 14 fixed it.

Best regards

László Kovács


Return to posts index


Tuukka Kassala
Re: V13Pro - Rendering glitch: chops ghost images
on Nov 23, 2016 at 5:00:43 pm

I tried to disable GPU acceleration but I did it in the rendering profile settings. Seems like I should have done this. Thank you :D


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]