FORUMS: list search recent posts

Flickering display whilest rendering on SV

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Joaozinhobrazil Eu
Flickering display whilest rendering on SV
on Aug 18, 2016 at 1:59:27 pm

Hallo Everyone.

Maybe this is not the right place to ask for this kinda help, but let me try:

I've got a desktop pc, with NVIDIA GT 640. Problem is that now after some shootings, I needed to colour grade (using about to 6 tabs from New Blue plug-in and other 3 from SV.. yes I know! This is hard) and then render to finally start my multicam task.

When rendering this file 23 minutes long, after 52% screen display starts flickering and this is also to be seen at the rendered file. BAD RESULT OF COURSE!! And consequently I can't go any further, I'm stuck on this matter for 2 days already. For several times tried first to render as mp4 720p. After words tried also as Mxf and MPG2 (HDV). Unfortunately it all went astray. And I made sure that all rendering settings are = as footage native file.


What concerns GPU acceleration of video processing (found under Options - Preferences - Video) on or off... firstly it was OFF. Than for a moment I´ve got pretty happy thinking I FOUND THE PROBLEM. No I didn't..


Does anyone here has ever had the same problem? If so, How did you manage to fix it?

Machine Specs are:

It is an i5 2.80Ghz, Win7 OP, 6GB memory, ASUS/NVIDIA GT 640 2GB video card.

looking forward to read your reactions.


João


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]