FORUMS: list search recent posts

audio out of sync?

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Kyle Le
audio out of sync?
on Jul 24, 2016 at 4:43:57 am

In the preview window and in the original file my audio syncs up perfectly, but when I render it it doesn't anymore. Any thoughts?
How can I fix this? thank you.


Return to posts index

Graham Bernard
Re: audio out of sync?
on Jul 24, 2016 at 6:59:42 am

Specs of file and your render specs would help.

* Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index

Kyle Le
Re: audio out of sync?
on Jul 24, 2016 at 9:09:06 am

Not sure about that, I am using audio from two or three different sources (phone, shot gun mic, lapel mic) in one clip and I don't know what their configurations are.
What exactly am I looking for that affects the synchronization?


Return to posts index


Graham Bernard
Re: audio out of sync?
on Jul 24, 2016 at 9:49:02 am

I asked you for your Render specs. You haven't. Why?

Also, now we know you have at least four sources of media, please provide those too.

This will all help.

* Grazie

Video Content Creator and Potter
PC 7 64-bit 16gb * Intel® Core™i7-2600k Quad Core 3.40GHz * 2GB NVIDIA GEFORCE GTX 560 Ti
Cameras: Canon XF300 + PowerShot SX50HS Bridge


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]