FORUMS: list search recent posts

Sapphire "S_BlurMoCurves" not working properly.

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Colin WuzheRE
Sapphire "S_BlurMoCurves" not working properly.
on Jul 10, 2016 at 12:11:49 am

So i'm making it zoom in centered, but it zooms from like the top right corner to the bottom left when I render it. In the sony vegas preview screen (I've went over it a million times basically) it zooms centered perfectly, but then when I render the video.. like i said.. it changes and zooms from top right to bottom left etc etc...
is it a rendering issue? please someone help me please please


Return to posts index

Steve Rhoden
Re: Sapphire "S_BlurMoCurves" not working properly.
on Jul 10, 2016 at 1:44:09 pm

This maybe happening because of an under-powered graphics card.

Steve Rhoden (Cow Leader)
Film Maker & VFX Artist.
Owner of Filmex Creative Media.
Samples of my Work and Company can be seen here:
http://www.facebook.com/FilmexCreativeMedia


Return to posts index

Colin WuzheRE
Re: Sapphire "S_BlurMoCurves" not working properly.
on Jul 11, 2016 at 12:13:42 am

Believe me it's not that. I paid a lot of money for my graphics card. and also people with trash laptops have no issue with this. please give me more options to try?


Return to posts index


Steve Rhoden
Re: Sapphire "S_BlurMoCurves" not working properly.
on Jul 11, 2016 at 10:33:42 am
Last Edited By Steve Rhoden on Jul 11, 2016 at 10:39:12 am

Which version of Genarts Sapphire are you using?
(Make sure it's the latest build)

Very hard to be specific as to what could be causing your issue.
What are your exact render specs also when you get this?

Steve Rhoden (Cow Leader)
Film Maker & VFX Artist.
Owner of Filmex Creative Media.
Samples of my Work and Company can be seen here:
http://www.facebook.com/FilmexCreativeMedia


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]