FORUMS: list search recent posts

Video and Audio Tracks

COW Forums : VEGAS Pro

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Alex Bennett
Video and Audio Tracks
on Oct 20, 2014 at 1:34:07 pm

In Movie Studio 13 I find that my video and audio tracks are not automatically linked. When I trim my video on the track the audio does not trim with it. Furthermore, when I slide my video tracks the audio doesn't move. Never had this problem with earlier versions. Can you help please? Many thanks.



Return to posts index

John Rofrano
Re: Video and Audio Tracks
on Oct 26, 2014 at 10:51:17 am

[Alex Bennett] "I find that my video and audio tracks are not automatically linked. When I trim my video on the track the audio does not trim with it. Furthermore, when I slide my video tracks the audio doesn't move."
It sounds like you have Ignore Event Grouping (Ctrl+Shift+U) turned on. If so, turn it off.

~jr

http://www.johnrofrano.com
http://www.vasst.com



Return to posts index

Alex Bennett
Re: Video and Audio Tracks
on Oct 26, 2014 at 10:54:33 am

Thanks for reply. I did have "ignore event grouping" turned off and it made no difference. However, when I added more clips it seemed to be OK again. One of those digital mysteries?



Return to posts index


John Rofrano
Re: Video and Audio Tracks
on Oct 26, 2014 at 10:58:07 am

It could be that you pressed the "U" key at one point when the clips where highlighted and they got "Ungrouped" by accident. Try using "G" to group them again.

~jr

http://www.johnrofrano.com
http://www.vasst.com



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]