FORUMS: list search recent posts

Telestream Episode V6.4 Bunt in timecode problem

COW Forums : Telestream Episode

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Neil Patience
Telestream Episode V6.4 Bunt in timecode problem
on Apr 24, 2013 at 12:35:09 am

Hi

Hope someone can help. I have Episode V6.4 and wanted to create a burnt in timecode preset.
I have a simple 30 sec clip, Pal ProRes 1920x1080.
I set up an H264 conversion that resized to 1024x576 and added the burn timecode filter. No other filters used.
I just get a failed to configure components error in the status window. If I uncheck the burn timecode filter all encodes as it should.
I have tried it with a few different encoders, even keeping it ProRes and not resizing but returns same error.

Any thoughts as to what the problem is ?

(Episode V 6.4 running on a MBP 2.7Gig i7 with 16Gigs Ram OS 10.7.5)

Thanks in advance.

best wishes
Neil
http://www.patience.tv

8 Core MacPro, Kona 3, Tangent Wave, Mackie Universal Symphony 6.5 FCP7
i7 2.7 Gig MBP (non retina) 16Gigs Ram Blackmagic Monitor Mini Symphony 6.5 FCP7


Return to posts index

Craig Seeman
Re: Telestream Episode V6.4 Bunt in timecode problem
on May 6, 2013 at 9:37:57 pm

Are you still having this problem?
If so, let me know and I'll give you a hand.



Return to posts index

Neil Patience
Re: Telestream Episode V6.4 Bunt in timecode problem
on May 6, 2013 at 11:14:15 pm

Hi Craig

Yes still happens - I gave up and use QT Change for BITC now but be nice to see if there is a solution

Thanks

best wishes
Neil
http://www.patience.tv

8 Core MacPro, Kona 3, Tangent Wave, Mackie Universal Symphony 6.5 FCP7
i7 2.7 Gig MBP (non retina) 16Gigs Ram Blackmagic Monitor Mini Symphony 6.5 FCP7


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]