FORUMS: list search recent posts

Slow play back never found a solution

COW Forums : particle Illusion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Bart Molen
Slow play back never found a solution
on Jan 12, 2015 at 12:32:47 pm

I have posted before inquiring about my clips playing in slow motion. Tried everything that was suggested.
I still have the same issue, my video clips with no emitters still play slow.

Drivers all current.

Last i read win7 64 might not be compatible. Has anyone solved this problem or can suggest a solution?

Thanks

http://www.gripps.net/
http://www.youtube.com/user/gripps2211?feature=mhee


Return to posts index

Alan Lorence
Re: Slow play back never found a solution
on Jan 13, 2015 at 4:30:22 pm

We have not found a solution for this, but please contact our support team to be certain.

Note that when you find a problem with any of our products, please let us know about it at support at genarts dot com, even if it is a known issue. Getting reports from multiple customers can help us prioritize.

Alan.

....................
Alan Lorence
Product Manager
GenArts, Inc.
http://www.genarts.com
http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Bart Molen
Re: Slow play back never found a solution
on Jan 14, 2015 at 1:24:24 am

Will do Alan.

http://www.gripps.net/
http://www.youtube.com/user/gripps2211?feature=mhee


Return to posts index


Bart Molen
Re: Slow play back never found a solution
on Jan 16, 2015 at 12:46:54 am

Do you have a link for support team. Went to the website, support sends me back here or FAQ.

http://www.gripps.net/
http://www.youtube.com/user/gripps2211?feature=mhee


Return to posts index

Alan Lorence
Re: Slow play back never found a solution
on Jan 16, 2015 at 3:37:42 pm

Yes, email: support@genarts.com

Alan.

....................
Alan Lorence
Product Manager
GenArts, Inc.
http://www.genarts.com
http://www.wondertouch.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]