FORUMS: list search recent posts

AE emitter some work, some don't

COW Forums : particle Illusion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Dean Jackson
AE emitter some work, some don't
on Jun 17, 2011 at 9:27:33 pm

I'm using a licensed copy of PI for AE, ver 1.02. When I add the PI effect to a layer in my composition window some of the emitters work, but some of them add the effect to the layer but with a caption that says and nothing appears in the composition window.


Return to posts index

Alan Lorence
Re: AE emitter some work, some don't
on Jun 17, 2011 at 9:43:55 pm

Which emitters for example? Anything that uses the "get color from layer" feature won't work in pIAE. Everything else should though.

Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Dean Jackson
Re: AE emitter some work, some don't
on Jun 17, 2011 at 10:27:12 pm

for example, emitters out of the "emitters_10_09" library won't work but emitters from "PE_Extreme_Graphics" will


Return to posts index


Alan Lorence
Re: AE emitter some work, some don't
on Jun 17, 2011 at 10:50:00 pm

All of them in that library, or just specific ones?

Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Dean Jackson
Re: AE emitter some work, some don't
on Jun 17, 2011 at 11:01:02 pm

All of them. In fact all of my Pro Emitters work, and the Default library works, but no other emitters work.


Return to posts index

Dean Jackson
Re: AE emitter some work, some don't
on Jun 17, 2011 at 11:43:00 pm

I was able to fix the problem. I copied all my emitters from

C:Program FilesparticleIllusion 3.0Emitter Libraries

to

C:UsersMy DocumentswondertouchEmitter Libraries


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]