FORUMS: list search recent posts

Activation code

COW Forums : particle Illusion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Paul Hansen
Activation code
on Jan 23, 2011 at 5:29:48 am

Alan... For some reason, when I tried to open PI this evening, it asked for my activation code and the couple I have didn't work. I have no idea what made it do that. Do I need a new activation code?

Paul


Return to posts index

Alan Lorence
Re: Activation code
on Jan 24, 2011 at 7:28:07 pm

Sounds like it. If you have removable drives, remove them all, then activate. Then you should be able to add/remove drives without problems.

If you didn't add/remove any drives, did you update any hardware on your system?

Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Paul Hansen
Re: Activation code
on Jan 25, 2011 at 6:04:56 pm

Didn't add or remove any hardware. I think I did the upgrade on PI and then a # of the emitters (from 9-9l on) didn't show up so downloaded them again but the Last group of emitters (10-12) didn't show with I opened PI even though it appeared in my emitters folder. So... I copied it from my desk top and replaced it in the emitters folder and that's when PI asked me for my activation code.

compulsively creative


Return to posts index


John Orban
Re: Activation code
on Jan 31, 2011 at 2:00:01 pm

I've got exactly the same problem. About a month or so ago PI started asking for an activation code.

Not only does it ask for an activation code, but then after a couple of minutes, the program crashes.

Running 10.6.6 Mac OSX - MacPro - 16GB RAM

I have an iMac @ home that works just fine. Only difference is a single processor vs dual-processors @ work (which is the machine that crashes the app).

No new hardware - regular software updates from Apple


Process: particleIllusion [5657]
Path: /Applications/particleIllusion 3.0/particleIllusion.app/Contents/MacOS/particleIllusion
Identifier: com.wondertouch.pIllusion_308
Version: particleIllusion version 3.0.8.1 (3.0.8.1)
Code Type: X86 (Native)
Parent Process: launchd [161]

Date/Time: 2011-01-31 08:55:48.060 -0500
OS Version: Mac OS X 10.6.6 (10J567)
Report Version: 6

Interval Since Last Report: 493117 sec
Crashes Since Last Report: 1
Per-App Interval Since Last Report: 132 sec
Per-App Crashes Since Last Report: 1
Anonymous UUID: 09B1A11A-456C-41EE-93EC-E17BD7BFAF3F

Exception Type: EXC_BAD_ACCESS (SIGBUS)
Exception Codes: KERN_PROTECTION_FAILURE at 0x0000000000000000
Crashed Thread: 0 Dispatch queue: com.apple.main-thread


Return to posts index

Paul Hansen
Re: Activation code
on Jan 31, 2011 at 7:14:47 pm

Wow! That sounds complicated! I got a new activation code and now PI works fine... the only thing... I downloaded the latest group of emitters (emitters_10_12) and they downloaded to my document folder and said they had to be moved to my emitters folder by me. I did this and then they didn't show up when I opened PI. Guess I will just live without them! I am a little gun shy of messing around with the program anymore!

compulsively creative


Return to posts index

Billy Page
Re: Activation code
on Jan 31, 2011 at 10:57:45 pm

I am going thru the same problem and have had to reactivate twice so far. It started right after I downloaded the latest update to PI3.


Return to posts index


Alan Lorence
Re: Activation code
on Jan 31, 2011 at 11:32:18 pm

Are you ever seeing a "File Damaged" message?

If so, it means you're trying to open a second copy of pI3 (it's already open). The old version gave you the message but left the license, while the new version resets the license (an unintended side effect of a change to fix something else).

So, are you seeing the "file damaged" message?

Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Paul Hansen
Re: Activation code
on Feb 1, 2011 at 3:35:47 am

Nope, not getting any "file damaged" message

compulsively creative


Return to posts index

Alan Lorence
Re: Activation code
on Feb 1, 2011 at 1:11:22 pm

You would only see that message one time, then you would lose your activation.

Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index


Paul Hansen
Re: Activation code
on Feb 1, 2011 at 4:34:28 pm

As far as I know, I never saw that message. Do you know why my reactivated PI won't recognize the latest emitter group?

compulsively creative


Return to posts index

Alan Lorence
Re: Activation code
on Feb 1, 2011 at 8:12:42 pm

Actually, I think I figured it out. Check both of these folders:

C:\Program Files (x86)\particleIllusion 3.0\Emitter Libraries

C:\Program Files\particleIllusion 3.0\Emitter Libraries

It may be that the update uses the first path on 64-bit Windows (incorrectly), while the old version uses the second. Copy any emitters missing from one to the other and you should be set.

That's my theory at least.

Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Paul Hansen
Re: Activation code
on Feb 2, 2011 at 4:45:01 am

Thanks, Alan... have it working now.

compulsively creative


Return to posts index


John Orban
Re: Activation code
on Feb 2, 2011 at 3:23:29 pm

What's the MAC solution? Mine still doesn't work.


Return to posts index

Alan Lorence
Re: Activation code
on Feb 2, 2011 at 3:31:36 pm

Try deleting the preferences. Spotlight search for "pIllusion3.prefs" and trash that file.

If that doesn't fix the problem, send an email to support at wondertouch dot com with as much detail as possible, including a bit more of the crash report.

Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]