FORUMS: list search recent posts

particleview search not working

COW Forums : particle Illusion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Leigh Young
particleview search not working
on Jan 20, 2010 at 3:47:11 pm

I started up particleview this morning and found that the search feature isn't working. I was at first prompted to pick a file to search, so I did to see what would happen, but now I can't search for anything. I'm not getting any results. I tried throwing out my preferences and restarting the program as well as my computer but it didn't work. I'm not sure how to get the search to work again.



Return to posts index

Alan Lorence
Re: particleview search not working
on Jan 21, 2010 at 1:57:52 pm

Search your system for files with a ".pIs" extension, then delete all of those files. The next time you run particleView it will rebuild all of the search data.



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Leigh Young
Re: particleview search not working
on Jan 22, 2010 at 10:07:28 pm

I just did a search and I don't have any files ending in .pls. I'm on a mac so maybe there's something different?


Return to posts index


Leigh Young
Re: particleview search not working
on Jan 26, 2010 at 8:38:25 pm

Still no luck getting the search to work. I don't know if I should reinstall everything or can I just reinstall particleview?


Return to posts index

Alan Lorence
Re: particleview search not working
on Jan 26, 2010 at 8:48:14 pm

Reinstall won't fix anything I think.

You have to find those data files. Spotlight search on ".pIs". On my Mac the files are in:

/Library/Application Support/wondertouch/particleView

Delete all of the .pIs files in that folder. Then when you run pView it will rebuild the data files.



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Leigh Young
Re: particleview search not working
on Jan 27, 2010 at 8:47:41 pm

For some reason, searching in Spotlight for ".pls" would find nothing. But going directly to that folder I found the .pls files I've been looking for. I deleted them and now search works again. Thank you very much for the help!


Return to posts index


Aaron Cross
Re: particleview search not working
on Jan 29, 2010 at 12:31:48 am

I'm having problems too. Wasnt it possible to search all libraries in previous versions? Now I can only view one library at a time, which is kind of pointless as far as I can see.

Cheers
AC


Return to posts index

Alan Lorence
Re: particleview search not working
on Jan 29, 2010 at 2:59:31 pm

What do you mean by "view"? Only one library is loaded at a time, but do an empty OR search and you'll get all emitters in the search results. Click on any emitter in the search results and its library is loaded (but still only a single library is loaded at a time).



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]