FORUMS: list search recent posts

An invalid argument??

COW Forums : particle Illusion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Kurt Muller
An invalid argument??
on Aug 20, 2009 at 12:32:46 am

This may be nothing to do with PI, but I've never seen it before. Occasionally, when I'm just tinkering around with PI, I get an error message "An invalid argument was encountered", and the program freezes. I have to 'end task' and restart PI.

Is this something to do with the program, or my computer?

Thanks,
Kurt.


Return to posts index

Alan Lorence
Re: An invalid argument??
on Aug 20, 2009 at 1:06:35 am

Can't say for sure, but most likely an OpenGL issue. Check your card manufacturer's website for updated video drivers.


Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Kurt Muller
Re: An invalid argument??
on Aug 20, 2009 at 1:36:47 am

If you think it's a driver, Alan, what I might do is just wait until I take delivery of my new computer, (this week, hopefully), and it should have the latest drivers, (not to mention a ton of other good stuff that PI will like!)

Thanks.

Cheers,
Kurt


Return to posts index


Alan Lorence
Re: An invalid argument??
on Aug 20, 2009 at 1:35:42 pm

I doubt the new computer will have the latest drivers. Drivers get updated fairly often.



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Kurt Muller
Re: An invalid argument??
on Aug 21, 2009 at 9:12:03 am

So, I guess it's probably a good idea to check for new drivers for everything that's installed on a new computer.

I get my new computer tomorrow, so I'll do that before I get too carried away playing with all the goodies.

Kurt.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]