FORUMS: list search recent posts

Can't render

COW Forums : particle Illusion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Steve Stryker
Can't render
on Apr 13, 2009 at 2:03:21 am

Trying to render an AVI file with no background just the particle.
Every time I go into render in stand alone or launched via pi it crashes. I get "the program has stopped working"

This is in the details:

Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: pIllusionRender.exe
Application Version: 3.0.7.0
Application Timestamp: 495ab534
Fault Module Name: pIllusionRender.exe
Fault Module Version: 3.0.7.0
Fault Module Timestamp: 495ab534
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00006ce5
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: fd05
Additional Information 2: 099e53a62bee4ee6974d329646e92107
Additional Information 3: 6bfe
Additional Information 4: 955083987b8d487b4e61d6bf1070c66e

Anyone help?




Sony Vegas, Particle Illusion, NOOB!


Return to posts index

Steve Stryker
Re: Can't render
on Apr 13, 2009 at 2:04:41 am

Oh and I am using latest version.

Sony Vegas, Particle Illusion, NOOB!


Return to posts index

Alan Lorence
Re: Can't render
on Apr 13, 2009 at 3:30:16 pm

Try switching pIRender to use software rendering. Run pIRender, click the Options button, then uncheck the hardware acceleration button.

If this works, then you should check if there are updated video drivers for your card.



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index


Bob Williamson
Re: Can't render
on Apr 25, 2009 at 7:51:58 pm

For what it is worth ... I had a similar problem recently. I could not render to any "single image format" (i.e. jpeg, png). This was true even when using the software renderer. I re-installed the latest software patch (#3041) and the problem was resolved. The cause of the issue was unknown, but I chalk it up to Vista.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]