FORUMS: list search recent posts

Trouble adding Quicktime Videos

COW Forums : particle Illusion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Paul Gerace
Trouble adding Quicktime Videos
on Apr 15, 2008 at 1:45:45 pm

Whenever I try to load in Quicktime movie I get the error message "Error loading image file".
I am double clicking to open background image layer and I am able to select my Quicktime movie but
I am getting that above message.
I am able to load images.
What am I doing wrong?
I have a Mac G4, video card is good, system 10.5 and PI version 3.0.6.
Thanks for any help that you can provide.


Return to posts index

Alan Lorence
Re: Trouble adding Quicktime Videos
on Apr 15, 2008 at 2:43:19 pm

Paul,

Ah, that error message is a key piece of info that you didn't give me before.

For some reason particleIllusion thinks the movie is an image file. What is the exact filename of the movie including extension (if any)?



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Paul Gerace
Re: Trouble adding Quicktime Videos
on Apr 15, 2008 at 3:30:02 pm

Hi Alan. My quicktime movies all are in uppercase MOV. I changed them to mov. and they were accepted.
Thanks for all of your support.
Paul


Return to posts index


Alan Lorence
Re: Trouble adding Quicktime Videos
on Apr 15, 2008 at 4:10:20 pm

Good thing we haven't finished the 3.0.7 update yet. Thanks for figuring it out.



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]