FORUMS: list search recent posts

Importing Video to PI

COW Forums : particle Illusion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Roy Imbert
Importing Video to PI
on Mar 7, 2008 at 10:20:35 pm

Hi,
My name is Roy and i am new to PI. I just need to know how to import a video into PI. I've tried click and drag and a message comes up that reads "Not a Valid Particle Illusion Project. I could really use the help.


Return to posts index

Alan Lorence
Re: Importing Video to PI
on Mar 7, 2008 at 10:58:01 pm

http://www.wondertouch.com/default.asp?loadContent=quickstart.asp

Take a look at the layers window (upper left window) in the first image.



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Roy Imbert
Re: Importing Video to PI
on Mar 9, 2008 at 7:04:23 am

Thanks Alan. Now can you help me make a specific trail for a meteor to follow. Please and thank you.

Roy


Return to posts index


Alan Lorence
Re: Importing Video to PI
on Mar 10, 2008 at 1:47:01 pm

You can just click and drag the emitter to create position keys at different frames, or r-click on the emitter and "record position".



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Roy Imbert
Re: Importing Video to PI
on Mar 11, 2008 at 12:58:57 am

I've Tried that. But would it help if i told you that i use PI-SE? And i dount see that.




















Return to posts index

Alan Lorence
Re: Importing Video to PI
on Mar 11, 2008 at 1:29:13 pm

Don't see what?

R-click on the emitter in the stage window and select "record position".



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index


Roy Imbert
Re: Importing Video to PI
on Mar 13, 2008 at 2:47:56 am

Every Time I try that all it does is create another emmitter. Sorry if you think i'm wasting your time.



Return to posts index

Alan Lorence
Re: Importing Video to PI
on Mar 13, 2008 at 12:42:18 pm

Have you looked at all 4 of the Quick Start images?

Have you looked in the html docs for "moving an emitter" -- it's pretty close to the start of tutorial 1.

The answer is you're in "Add" mode, which adds an emitter whenever you click on the stage. Use the toolbar button to toggle between "Add" and "Select" modes.

If you still are having problems, please post as much details on what you're doing so I can tell you where you're going wrong.



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]