FORUMS: list search recent posts

If you've been having ANY problems with 3.0.2...

COW Forums : particle Illusion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Alan Lorence
If you've been having ANY problems with 3.0.2...
on Nov 14, 2007 at 10:51:56 pm

If you've been having ANY problems with 3.0.2, please email support at wondertouch dot com right away. We've fixed all issues that we know of in 3.0.3, and the changes are in beta testing right now.

After 3.0.3 we don't plan any more Windows releases until the next major release (which may be called 3.5, or may be called 4.0) which won't be until mid-2008 most likely.

So speak up now.



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

vincent
Re: If you've been having ANY problems with 3.0.2...
on Nov 15, 2007 at 12:12:56 pm

Hello Alan,
Without reveal some secrets what enhancements do you plan for 3.5 or 4.0 ?
Thanks


Return to posts index

kimmer
Re: If you've been having ANY problems with 3.0.2...
on Nov 15, 2007 at 3:38:03 pm

no problems - just wish you would reinstate the get audio from layer function.


Return to posts index


Alan Lorence
Re: If you've been having ANY problems with 3.0.2...
on Nov 16, 2007 at 1:54:25 am

We'll work on it. It bothers me too that we had to take it out.



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Francois Blawat
Re: If you've been having ANY problems with 3.0.2...
on Nov 21, 2007 at 8:58:59 pm

Alan,

When is the deadline to inform you of any issues with v3.0.2? Thanks again for working on this!

Thanks,

-Fran


Return to posts index

jholste
Re: If you've been having ANY problems with 3.0.2...
on Nov 21, 2007 at 9:57:17 pm

Fran


Return to posts index


John McGeoch
Re: If you've been having ANY problems with 3.0.2...
on Dec 2, 2007 at 11:15:58 pm

If I encode in DV the encoder always encodes in NTSC even if I chnage the setting and Apply it - it also seems to be rendering in square pixels as the render is too narrow for a PAL DV project in After Effects as well.

Also why can it not remember the last project setting as I always have to change it to PAL DV at 25 frames a second.

Finally is there any chance of the facility to render the Stage ouput to a second monitor, rather as VJ programs do. This would enable Particle Illusion to be a very cool live tool too as well as give a useful facility to view the stage better and have just a preview on the main monitor leaving much more room for the working timeline etc.

Great program - best wishes John McGeoch

PS - I have tried sending this message through the support form but it just gets bounced back.


Return to posts index

james aminzoserik
Re: If you've been having ANY problems with 3.0.2...
on Feb 12, 2008 at 5:00:46 am

Excuse me -but can you please help me on a major problem that I simply cannot solve myself. The window where I see my composition [the biggest window] or I think called the 'stage'
is unusable.It is crazy to tell the truth! No one else seems to have the problem! The 'stage' window is either Grey or white.
I cant even use it,because nothing happens! When I import something it says the layer is there but it isn't. and when I put the emitters it is as if nothing is there,but when i export it you can see everything as if it was working properly---but how can I do things if I cant see what I am doing?!?! If anyone,ANYONE knows what I can do to fix it please reply


Return to posts index

Alan Lorence
Re: If you've been having ANY problems with 3.0.2...
on Feb 12, 2008 at 1:41:00 pm

Update your video drivers. That's a clear sign of an OpenGL issue.

To prove that this is a video issue, run with software rendering. It will be slower but the stage window will work.



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index


james aminzoserik
Re: If you've been having ANY problems with 3.0.2...
on Feb 24, 2008 at 9:10:56 pm

well I did and it still didnt work----------and i cant use run with software rendering because its waaaaaaaaay tooooo slow



Return to posts index

Alan Lorence
Re: If you've been having ANY problems with 3.0.2...
on Feb 25, 2008 at 1:57:37 pm

The ONLY solution to this is to make sure you're using the best video drivers for your card. Usually this means that you should use the latest drivers offered, but in some cases the latest drivers cause problems. If they do, and if they are "beta" drivers, you'll need to instead use the newest non-beta ("released", "qualified" -- different names are used).

It is best to get these drivers directly from the manufacturer's website. If you're using a laptop, you'll probably have to get the drivers from the laptop manufacturer's website, but if it's a desktop machine you'll want to get the drivers from http://www.amd.com (if you have a card made by AMD/ATI), http://www.nvidia.com (if your card uses an NVidia chipset), etc.



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Kurtis Trent
Re: If you've been having ANY problems with 3.0.2...
on Oct 11, 2009 at 3:46:20 am

I Don't get sound into my videos I export .. and the chackbox : Get the audio from the layer, Is'nt ther .. What should I do ??


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]