FORUMS: list search recent posts

"Video" layer not changing in "edit mode"

COW Forums : particle Illusion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Michelinok
"Video" layer not changing in "edit mode"
on Aug 25, 2007 at 6:44:32 pm

I don't know if it's possible but I'll explain my problem.
I've added a video in the background layer of my little project, is there a way to see the current video frame while manually changing the current key? I mean.... i need to move some emitters looking at the background...
At the moment, i run the project,pause the project,then move the emitter...it's so boring doing this!

I hope i've explained my problem well..... my english is so bad!


Return to posts index

Elvis Deane
Re: "Video" layer not changing in "edit mode"
on Aug 26, 2007 at 3:47:02 pm

Are you saying that you want to move the emitter as the background video is playing? If that's it, then right-click on the emitter on the stage and choose Record Position.


Return to posts index

Michelinok
Re: "Video" layer not changing in "edit mode"
on Aug 26, 2007 at 4:54:52 pm

Not exactly, i mean that when i slide the "project slidebar", i want to see the correct photogram changing in the background


Return to posts index


Michelinok
Re: "Video" layer not changing in "edit mode"
on Aug 26, 2007 at 6:07:23 pm

Found...it was only a problem of my background video....changed it to an xvid (instead of full uncompressed frames) and works ok!

Thank!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]