FORUMS: list search recent posts

Graphics Problem

COW Forums : particle Illusion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Nataloukos
Graphics Problem
on Feb 21, 2007 at 12:20:04 pm

I Have a problem with emmiters , it's my fault not program problem but I was
wondering if you know any solutions , it might be a wrong option ...anyway
umm when I run PI I see the emmiters but they are fades , I mean they don't
have good quality :( , I must have done something because before they were
perfect :P If you have any ideas ... thanks :)


Return to posts index

Alan Lorence
Re: Graphics Problem
on Feb 21, 2007 at 3:30:38 pm

I really don't know what "they don't have good quality" means.

Have you tried rebooting? Have you tried downloading the emitter libraries again? Have you tried running with software rendering?



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Nataloukos
Re: Graphics Problem
on Feb 21, 2007 at 5:38:28 pm

I mean they are very low quality , faded , not good ...
it's dayz now , I have download all the emmiters and put them
in the emmiter's folder but same ... for example in an exposion
emmiter you can see fog and the explosion to be so messed up
as well as you can see the pixels :P and it happened suddenly
i also deleted and reinstalled pi in case there was a wrong option
made but same mpouxouxou , anyway i'm thinking of formating my disk so
the problem is going to be fixed soon... :)


Return to posts index


Alan Lorence
Re: Graphics Problem
on Feb 21, 2007 at 8:18:10 pm

probably a video driver problem.



Alan.

http://www.wondertouch.com


Return to posts index

Nataloukos
Re: Graphics Problem
on Feb 22, 2007 at 8:58:37 am

mmm nice tip
i'll check , i didn't expect something like that
thanks (L) :)


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]