FORUMS: list search recent posts

Logo and Text Pro Emitter Issue.

COW Forums : particle Illusion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
ilegal31
Logo and Text Pro Emitter Issue.
on Nov 26, 2006 at 2:52:59 am

Hello,


Can someone tell me what the problem is with the Logo and Text Pro Emitter? The problem: After creating the text, importing and making active "Acording to the instructions", everything is Ok till I preview the animation, the word (Pillusion) Still present... Any advise on how to correct the problem?

Thanks in advance.



Return to posts index

Elvis Deane
Re: Logo and Text Pro Emitter Issue.
on Nov 27, 2006 at 12:04:55 am

Is it switching back to pIllusion once you've hit OK and exited the Properties window, or while you still have it open? The only reason it should switch back to the previous shape would be if you cancelled out of the Properties, rather than OKed out.

--
Elvis Deane!

The Apprentice Magician's Guide to particleIllusion


Return to posts index

ilegal31
Re: Logo and Text Pro Emitter Issue.
on Nov 27, 2006 at 1:36:13 am

Hello,

On the preview screen shows the pillusion and the new text that I created at the same time.



Return to posts index


Elvis Deane
Re: Logo and Text Pro Emitter Issue.
on Nov 27, 2006 at 2:29:49 am

Is it possible that the emitter you're trying to change has more than one particle type? If it does, you'll have to make your logo active for all the particle types in the emitter.

--
Elvis Deane!

The Apprentice Magician's Guide to particleIllusion


Return to posts index

ilegal31
Re: Logo and Text Pro Emitter Issue.
on Nov 27, 2006 at 9:59:31 pm

Hello,


Thanks for your time, that's time consuming, there has to be another easy way to fix the issue, I hope there is.

Gracias.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]