FORUMS: list search recent posts

Logo Burst emitter

COW Forums : particle Illusion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Montekristo
Logo Burst emitter
on Jul 11, 2006 at 6:31:37 am

Hi again!

I'm trying to apply the Logo Burst emitter from Emitters_05_07. I want my footage to disappear together with the emitter as it blows, but I can't. Part of the footage disappears together with the emitter but it continues to play. What am I doing wrong?

Best regards
Monte!


Return to posts index

Alan Lorence
Re: Logo Burst emitter
on Jul 11, 2006 at 12:28:21 pm

You have to "end" the footage at the right frame. Double-click the layer thumbnail and set the "end" frame.




Alan.
wondertouch


Return to posts index

Montekristo
Re: Logo Burst emitter
on Jul 12, 2006 at 6:11:40 am

Thank's a lot Alan!!!


Return to posts index


Montekristo
Re: Logo Burst emitter
on Jul 17, 2006 at 12:59:39 pm

Dear Alan

Unfortunately, I've failed to do that trick, I double-click my footage's layer thumbnail but I can not find where to put "end" frame...


Best regards
Monte


Return to posts index

Elvis Deane
Re: Logo Burst emitter
on Jul 17, 2006 at 2:22:43 pm

What version are you using? The feature that allows you to end footage is only in version 3.01, an update to 3 that you can download from the website.


Return to posts index

Montekristo
Re: Logo Burst emitter
on Jul 20, 2006 at 5:20:33 pm

Oh...
My is 3. Already downloading an update.

Thanks a lot!
Monte


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]