FORUMS: list search recent posts

Help...Problems with PI

COW Forums : particle Illusion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
choc_tpot
Help...Problems with PI
on Mar 25, 2006 at 4:28:25 pm

Help!!!

Im getting an error message everytime I try and open PI.

It says "Runtime error! abnormal program termination".

I've tried reinstalling but nothing seems to be working.

Any ideas?

Many thanks

Kev


Return to posts index

Alan Lorence
Re: Help...Problems with PI
on Mar 25, 2006 at 7:00:39 pm

Use "reset default settings" in the Start - Programs - particleIllusion menu.

If that doesn't work, your "default" library is corrupted (but this is not likely since you reinstalled).




Alan.
wondertouch


Return to posts index

choc_tpot
Re: Help...Problems with PI
on Mar 27, 2006 at 5:39:17 pm

Thank you. That worked. However, now I have another problem. I have a library of all my most commanly used emitters but since I fixed that last problem I haven't been able to open it. I get an error message that reads
"an attempt was made to access an unnamed file past its end".
Any ideas???

Once again, your help is much appreciated.


Return to posts index


Elvis Deane
Re: Help...Problems with PI
on Mar 27, 2006 at 7:39:38 pm

Check in your Library Backups folder if there's a backup copy saved. It'll have a funny extension on the end, but you can just change it to .il3 and it should open up.

--
Elvis Deane!

The Apprentice Magician's Guide to particleIllusion


The particleIllusion FAQ


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]