FORUMS: list search recent posts

AVI Rendering Troubles !

COW Forums : particle Illusion

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Butterfly Inc
AVI Rendering Troubles !
on Jan 16, 2006 at 5:59:39 am

Hi Videos Magicians !

I'd like to know if someone already has any troubles with rendering a Particle illusion 3.0 project into an AVI file!

Sometimes when I do it, the process does work correctly to the end but the file is just unfoundable, if I try few times the same action sometimes it works and sometimes not at all!
Even if I try with another type of extension like (MPEG or Divx) it works better but sometimes even if I can see the files, when I try to view it with my mediaplayer there's nothing on the screen!

What I did tried to fix my this problem:

---------> I reinstall my Operating System
---------> I changed my Video Card
---------> I tested all my RAMs
---------> I reinstall ParticleIllusion 3.0
---------> I cleaned up the Register keys

---------> SAME TROUBLES!!!!!!!!!

My configuration:

---------> Windows Xp Professional
---------> Intel Pentium IV 3,2Ghz
---------> ATI Radeon RX600
---------> 3 X 512 Mo
---------> 2 x 120Go SATA HardDrives
(I think it's enough to make this software work correctly!!?? No!!??)

By the way I'm already using very strong Video Editing Softwares (Sony Vegas 6.0, Adobe Premiere,..) which works perfectly with no problem at all!
But I LOOOooovvveee Particle Illusion and I'm a very recent user, if someone could HELP ME and I could use it troublefree!

ButterFly Inc (A new recent french user of ParticleIllusion!)

Create the Magic !


Return to posts index

EVideoM
Re: AVI Rendering Troubles !
on Jan 17, 2006 at 3:04:50 am

You might want to just render the AVI uncompressed. There is an option for that in PI. I have no problem with rendering but when I do, I make sure it is uncompressed. Then I use my NLE to compress it.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]