FORUMS: list search recent posts

Black Burst Generator and Strange Glitchy Output

COW Forums : Broadcasting

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Gautam Pandey
Black Burst Generator and Strange Glitchy Output
on Jan 3, 2014 at 1:49:34 pm

Hi,

I have two questions, not necessarily related but hopefully the Horita BSG 50 can fix it.. maybe?

The project is on FCP 7 and I'm trying to output to multiple HDCAM tapes with the same timecode

The first issue which I'm not too sure about is... how do I connect the Horita correctly to the HDCAM Deck ( Sony HDW D1800 ) . Right now I've got it connected to the Ref in on the Deck with 75ohm switched to ON. When I do 'Edit to Tape' the frames slip but the image looks fine. Shouldn't there be a connection from the Video source as well?? sorry.. really confused..

The second issue is ... When I do 'Print to Tape' without and without the BSG 50 the display on the deck while printing looks fine but on playback the video looks completely green and very very glitchy.. not sure if this because of no genlock or some other hardware issue??

My system specs are -

Mac OS X
V 10.6.3
Processor 2 x 2.8GHz Quad-Core Intel Xeon
Memory: 6 GB 667MHZ DDR2 FB-DIMM

FCP 7.0.3

Blackmagic DeckLink HD Extreme

Sony HDW D 1800 Deck


Hope someone can guide me through this.. Thanks guys!!

Gautam Pandey
http://www.riverbankstudios.com


Return to posts index

Tom Matthies
Re: Black Burst Generator and Strange Glitchy Output
on Jan 7, 2014 at 2:50:07 pm

Are you sending a reference to your Decklink card as well? Both the card and the deck should be getting the same reverence. I don't know the drivers for the Decklink but make sure that the card is set to receive External Reference if thee is that option in the menu.

E=MC2+/-2db


Return to posts index

Gautam Pandey
Re: Black Burst Generator and Strange Glitchy Output
on Jan 8, 2014 at 7:31:04 am

Yes had connected to the Ref in of the breakout cable.. and I think did not set the card to receive the signal. Will check that out and update..

Thanks :)

Gautam Pandey
http://www.riverbankstudios.com


Return to posts index


Gautam Pandey
Re: Black Burst Generator and Strange Glitchy Output
on Feb 13, 2014 at 6:52:44 am

Sorry for the late update!

Had connected the Ref in of the Deck and the breakout cable with the Black burst generator. Double checked and checked the correct option in the Blackmagic preferences.. but no luck..

Also just found this! has anyone used this method?

http://www.blackmagicdesign.com/support/detail/supportnotes/supportnote?sid...

Gautam Pandey
http://www.riverbankstudios.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]