FORUMS: list search recent posts

WMVs fail to export...

COW Forums : Compression Techniques

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Timothy Allen
WMVs fail to export...
on Oct 18, 2008 at 7:45:36 pm

First of all, let me just say how ridiculously annoying it is to have to deliver my videos to clients in WMV format because they "can't view QuickTime files..." Funny, seeing as how QuickTime is free. Whatever.

When I try to export this video to wmv, and hangs right around 10%. Doesn't matter if I export it from QuickTime Pro, Compressor or right out of Final Cut. (I have flip4mac installed)

I'm able to export other videos that were cut on the same timeline format and everything, but this particular project is giving me issues.

Any ideas?

-
Timothy D. Allen

http://www.timdan.com


Return to posts index

Ed Dooley
Re: WMVs fail to export...
on Oct 18, 2008 at 9:50:42 pm

Is it always 10% or is it at 30 seconds? The free F4M has a 30 second limit until you buy the program.
Ed



Return to posts index

Paul Crowe
Re: WMVs fail to export...
on Oct 20, 2008 at 1:54:46 am

Unfortunately Tim I don't have an answer for you but I can tell you I'm having the same (or similar) problem. In my case I do have a full version of F4M studio Pro and I'm trying to export out a 3min .mov to WMV and the blue progress line just gets to about '2mins left in render time' and just stalls.

Any help with this would be greatly appreciated.

Cheers
Paul





Return to posts index


Timothy Allen
Re: WMVs fail to export...
on Oct 20, 2008 at 11:21:12 pm

Pretty sure it's right about 10%. I know I have the full version because just a few days ago I exported out nine 3 minute videos no issue. Now this!

Help!

-
Timothy D. Allen

http://www.timdan.com


Return to posts index

Ed Dooley
Re: WMVs fail to export...
on Oct 21, 2008 at 3:33:21 am

Don't know what version you have, but there are problems with versions of F4M. This from F4M Forum:
>>Update to Flip4Mac 2.2.1.11. There was a bug in which some hi Q one pass VBR settings would cause encodes to hang. <<

Have you looked at the F4M forum?
http://forum.flip4mac.com/forum/categories.aspx?catid=10&flcache=5436205
Ed



Return to posts index

Timothy Allen
Re: WMVs fail to export...
on Oct 21, 2008 at 5:20:27 pm

Well that sounds like the problem! I'll check it out! Thanks, Ed!

-
Timothy D. Allen

http://www.timdan.com


Return to posts index


Timothy Allen
Re: WMVs fail to export...
on Oct 21, 2008 at 6:55:24 pm

Well... No luck. I updated my version of F4M, and I'm having the same problem. BTW, I have the Flip4Mac WMV Studio Pro HD.

This was working fine last week.

-
Timothy D. Allen

http://www.timdan.com


Return to posts index

Ed Dooley
Re: WMVs fail to export...
on Oct 22, 2008 at 4:04:58 pm

Mmmm. I haven't had the problem you describe, so I'm at a loss. Have you trashed your F4M prefs?
If not, do that for sure. Have you posted the problem over on F4Ms forum?
Ed



Return to posts index

Timothy Allen
Re: WMVs fail to export...
on Oct 22, 2008 at 4:40:02 pm

I'll be sure and post it over there! Thanks for the advice.

As for the prefs, where are they? I've looked under the usual locals, but don't see anything for WMV for Flip4Mac.

-
Timothy D. Allen

http://www.timdan.com


Return to posts index


Ed Dooley
Re: WMVs fail to export...
on Oct 22, 2008 at 4:49:12 pm

They're listed as Telestream. File/Find/Telestream.
Delete the Telestream Plist files (I think that's all of them.
Some are in the User Library, some in the main Library.
Ed



Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]