FORUMS: list search recent posts

Compressor 3 failed errors?

COW Forums : Compression Techniques

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Aaron Aphasia
Compressor 3 failed errors?
on Jul 3, 2007 at 11:17:49 am

Ok, for some reason when I export my project out of Motion3 and into Compressor3 as an H.264 -Webcasting codec and I hit submit I get a failed error message. I've had no problems with this before. Please HELP!!!!! Aaron Aphasia


Return to posts index

AaronL
Re: Compressor 3 failed errors?
on Jul 12, 2007 at 4:03:33 pm

I've been having problems with exporting from compressor too...

first it was crashing when files were send from FCP to Compressor (haven't had that problem since i've been rendering them before sending to Compressor). But now i'll sent a movie to Compressor and it'll compress fine but there will be an error message in the log "msg="Postprocessing service request error: error: Failed to add markers to movie: -2014">"

and a the file has a "-1" and the end of the file extension like "movie.mov-1"

the last file i experienced with this didn't even have markers (besides in point and outs)
and i did it even with ins and out and it still gave me the same error.

any ideas?


Mac Pro 2.66
3gb Ram
FCP 6.0.1
Compressor 3.0.1


Return to posts index

AaronL
Re: Compressor 3 failed errors?
on Jul 12, 2007 at 4:22:28 pm

oh my bad,
seem as thought i had my quicktime exports settings to export with markers and there were none in the movies i was sending to compressor.

seems like alot of people and sending refs out of fcp and importing into compressor so they can still work on fcp at the same time as compressor batches. is this sketchy at all?


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]