FORUMS: list search recent posts

After Effects problem with Cineware plugin

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Walter De Rosa
After Effects problem with Cineware plugin
on Dec 22, 2018 at 4:15:52 pm

Hi to all. First post here.
I am having a problem with After Effects.
When the application start I receive this message - After Effects error: plug-in "Cineware_AE_Effects.Aex could be loaded"
Here an image https://imgur.com/HO3QbQO
Before that it happened nothing is changed on my machine, only the Windows 10 October Upgrade.
It's a Dell xps 15 9560.
I hope in help and suggestions.
In the meanwhile... Merry Christmas to all


Return to posts index

Michael Szalapski
Re: After Effects problem with Cineware plugin
on Dec 23, 2018 at 12:32:57 am

What, exact, version number of AE are you running?

- The Great Szalam
(The 'Great' stands for 'Not So Great, in fact, Extremely Humble')

No trees were harmed in the creation of this message, but several thousand electrons were mildly inconvenienced.


Return to posts index

Walter De Rosa
Re: After Effects problem with Cineware plugin
on Dec 23, 2018 at 8:33:51 am

Thanks Michael.

I am using cc 2017 (14.2.1.34)


Return to posts index


Mark Whitney
Re: After Effects problem with Cineware plugin
on Dec 24, 2018 at 2:28:18 am

Ah, the infamous Win10 kerfuffle! I'm getting concerned as I'm gonna get a new system in a few months.

In any case, I don't have that version of AE, but that aex appears to be something for Cinema 4D if that provides a clue. Perhaps some plug-in needs to be added or path enabled, that sort of thing.


Return to posts index

Walter De Rosa
Re: After Effects problem with Cineware plugin
on Dec 24, 2018 at 4:19:12 pm

Thanks for your reply.
I think could be a bad *.dll but I don't know why.
Anyway... Merry Christmas


Return to posts index

Walter De Rosa
Re: After Effects problem with Cineware plugin
on Dec 24, 2018 at 7:08:17 pm

*what


Return to posts index


Walter De Rosa
Re: After Effects problem with Cineware plugin
on Dec 26, 2018 at 8:56:59 pm

Hi to all. Solved
I have tried to disable the integrated gpu and after the application worked fine..
Then I have enabled the integrated gpu again and now all it's perfect.


Return to posts index

Mark Whitney
Re: After Effects problem with Cineware plugin
on Dec 26, 2018 at 9:55:34 pm

Ah.

The 21st Century equivalent of spitting in the back & smacking it up along the side.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]