FORUMS: list search recent posts

Use layer as UV won't fit in Element 3D

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Felipe Prado
Use layer as UV won't fit in Element 3D
on Sep 4, 2018 at 4:28:27 pm

Hey!

So I have an image that is 286x395 I which I want to extrude in ELEMENT 3D.

So I did an auto trace of that image inside after effects so I could get it's mask to use in element, great, I Extruded it it worked perfectly, in a comp 1920x1080.

Now with the image that is 286x395 in which I used to extrude, I put it into after effects, center it perfectly, added a white BG to it in a 1920x1080 background, so now I have the texture map in the center of a image that is 1920x1080, when I put it in after effects and compare, it fits perfectly on top of the extruded layer.

But once I hit "Use Layer as UV" the layer simply gets distorted and that is it, I tried a lot of stuff and googled a lot, the only way I manage to make it work is through manually mapping it, but it's a lot of time, I really need to speed this up!

Here's the PNG image I am using:



Here is the same image but in a 1920x1080 bg to use as a Texture Map



This is the extruded model WITHOUT the "Use Layer as UV" but with the texture map



This is the extruded model WITH the "Use Layer as UV" but with the texture map



Any clues? I am clueless!

Thanks in advance!


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2019 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]