FORUMS: list search recent posts

Rendered video differs from what is in the project, framewise

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Oleg Pirogov
Rendered video differs from what is in the project, framewise
on Apr 2, 2018 at 2:58:39 am

So I have this basic text animator which gradually reveals the text using Range Selector for Opacity property. There is a moment at which in just ONE frame the Start value of the Range Selector skips from 10 to 20 revealing 10 additional characters.

And it works JUST FINE in the project when I check it frame by frame or run a preview. BUT when rendered, that revelation of 10 characters takes not one but TWO frames: 9 chars are revealed in the first frame and the 10th char left is revealed in the next frame.

Actually, I have several similar moments and all of them misbehave the same way: instead of revealing N chars at certain point, the rendered video reveals just N-1 at that point and the Nth char in the next frame.

Any ideas why?
Thanks.

P.S. not sure what technical info is relevant here but the comp is 29,97 which is matched by the Render Settings.


Return to posts index

Cassius Marques
Re: Rendered video differs from what is in the project, framewise
on Apr 2, 2018 at 12:42:18 pm

Is motion blur on during your previews? Because its on by default for render...

Cassius Marques
http://www.zapfilmes.com


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]