FORUMS: list search recent posts

Strange overlay - Colour, Lights, Glow

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Simone Scott
Strange overlay - Colour, Lights, Glow
on Mar 21, 2018 at 6:42:53 pm

Can anyone tell me what this means please? (see pic)
Whenever I try to use colour, lights or glow effects in After Effects I get this.



Return to posts index

Dave LaRonde
Re: Strange overlay - Colour, Lights, Glow
on Mar 21, 2018 at 10:05:18 pm

I bet the condition goes away after you purge memory & caches.

Dave LaRonde
Promotion Producer
KGAN (CBS) & KFXA (Fox) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

Simone Scott
Re: Strange overlay - Colour, Lights, Glow
on Mar 21, 2018 at 10:20:07 pm

Thanks Dave, it certainly did. Your a star 😃


Return to posts index


Steve Bentley
Re: Strange overlay - Colour, Lights, Glow
on Mar 21, 2018 at 10:34:59 pm

And here I thought Adobe had finally gotten over the memory management issues of by gone years. Sigh. Oh well, at least I no longer have to restart after a render. Render, purge, repeat!



Return to posts index

Dave LaRonde
Re: Strange overlay - Colour, Lights, Glow
on Mar 22, 2018 at 2:53:31 pm
Last Edited By Dave LaRonde on Mar 22, 2018 at 4:14:32 pm

Yeah, that's why I stay a version behind. Installed CC 2017 a week before CC 2018's release -- it had all the bug fixes it was going to get. No problems so far.

There's too much grief associated with ANY initial Adobe release and even the first big bug fix for me to deal with.

There's a good reason a lot of people call a CC rental the Adobe Unpaid Beta Tester Program.

Dave LaRonde
Promotion Producer
KGAN (CBS) & KFXA (Fox) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

Simone Scott
Re: Strange overlay - Colour, Lights, Glow
on Mar 27, 2018 at 6:25:39 pm

Hi Dave, me again

I'm have a bit of a meltdown!

My Premiere Pro CC project is not opening. I'm all of a sudden getting the 'filters missing' warning (no idea how to locate them) and the project loads about 5% and stays there. I have cleaned media caches in PP and on my Mac. I'm at a loss!



Any help much appreciated


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2018 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]