FORUMS: list search recent posts

AE won't startup with new Yosemite Update

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Rich Rubasch
AE won't startup with new Yosemite Update
on Feb 12, 2016 at 1:44:05 pm

We've been trying to track down this issue. Mac 3,1 late 2008 octo core with 32 gigs of RAM. Yosemite and AE 13.7. After a Yosemite update AE won't load. We are getting odd error messages. One pointed us to the Red Giant plugins which we uninstalled and one pointed to the GPU which we disabled. We even did a fresh Yosemite install (had an old installer) and then loaded AE 13.7 on that with no other apps on the drive....still won't load. Other 3.1 and 4.1 Mac towers are all running Yosemite and AE 13.7 just fine.

Suspecting hardware, but anyone else do a Yosemite update recently on a Mac tower and have a startup issue with AE?

Rich Rubasch
Tilt Media Inc.
Video Production, Post, Studio Sound Stage
Founder/President/Editor/Designer/Animator
http://www.tiltmedia.com


Return to posts index

Rich Rubasch
Re: AE won't startup with new Yosemite Update
on Feb 12, 2016 at 4:54:35 pm

Actually what happened was my editor updated the CC 2015 apps but did NOT update to the latest Yosemite and that was the issue....after a day of troubleshooting, a simple Yosemite update solved the problem.

Back to work people!

Rich Rubasch
Tilt Media Inc.
Video Production, Post, Studio Sound Stage
Founder/President/Editor/Designer/Animator
http://www.tiltmedia.com


Return to posts index

Dave LaRonde
Re: AE won't startup with new Yosemite Update
on Feb 12, 2016 at 8:56:21 pm

Glad to hear it was an easy fix, and glad to hear the OS isn't El Capitan. Apparently, it presents a new set of problems for AE users.

Dave LaRonde
Promotion Producer
KGAN (CBS) & KFXA (Fox) Cedar Rapids, IA


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]