FORUMS: list search recent posts

The MPEG2 Problem

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Ben Hartley
The MPEG2 Problem
on Oct 8, 2015 at 9:21:31 am
Last Edited By Ben Hartley on Oct 8, 2015 at 9:31:19 am

Hi there, not having MPEG2 render settings seems to be a common problem for people but I still cannot work out how to solve it.

I have updated AE CS6 with the latest (11.0.4) Update but I STILL cannot see mpeg2 settings. I also have got the AMEncoder CC trial downloaded but still cannot see it here.

Any help would be much appreciated, doesn't look good to clients when you cant even render things correctly.

Thanks

If it looks good, look at it.


Return to posts index

Tudor "Ted" Jelescu
Re: The MPEG2 Problem
on Oct 8, 2015 at 9:31:17 am

You can not render MPEG2 out of AE anymore. Media Encoder should have MPEG2 options.
http://blogs.adobe.com/aftereffects/2014/06/adobe-media-encoder-h-264-mpeg-...

Tudor "Ted" Jelescu
Senior VFX Artist


Return to posts index

Ben Hartley
Re: The MPEG2 Problem
on Oct 8, 2015 at 9:32:41 am

Thanks, but I have downloaded the AME CC latest trial and the MPEG2 settings are not there? Any ideas?

If it looks good, look at it.


Return to posts index


Tudor "Ted" Jelescu
Re: The MPEG2 Problem
on Oct 8, 2015 at 1:37:18 pm

Install the AME version for CS6 - maybe there is an issue with the newest AME trial and AE CS6. The latest CC AME definitely has MPEG2 encoding

Tudor "Ted" Jelescu
Senior VFX Artist


Return to posts index

Ben Hartley
Re: The MPEG2 Problem
on Oct 8, 2015 at 1:42:09 pm

I just installed the latest update for my AME CS6 and now its even worse, I know have the below codecs!



If it looks good, look at it.


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]