FORUMS: list search recent posts

RAM Preview Guide Layer not working

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Chris Vo
RAM Preview Guide Layer not working
on Sep 10, 2015 at 6:39:06 pm

I've been able to RAM preview my guide layers (a video clip) but out of no where it stopped working. Not sure if I hit a switch or button or something but I can't get it to play back (eyeballs are on, no solo buttons active). I've cached and rebooted but still not working, any ideas?

Thanks,


Return to posts index

Chris Vo
Re: RAM Preview Guide Layer not working
on Sep 10, 2015 at 6:46:35 pm

Strangely enough the guide layer, which is part of a linked comp to Adobe Premiere, is playing in the Premiere timeline and none of the active AE layers are showing (the opposite of what it's suppose to do)! I think I need to step away from the computer for a few hours...


Return to posts index


Chris Vo
Re: RAM Preview Guide Layer not working
on Sep 10, 2015 at 9:51:06 pm

Deleted the guide layer and reinserted it seems to have fixed it, although I don't know what caused it in the first place.


Return to posts index


Walter Soyka
Re: RAM Preview Guide Layer not working
on Sep 11, 2015 at 12:32:20 am

That is definitely strange!

Thanks for writing back with the solution!

Walter Soyka
Designer & Mad Scientist at Keen Live [link]
Motion Graphics, Widescreen Events, Presentation Design, and Consulting
@keenlive [twitter]   |   RenderBreak [blog]   |   Profile [LinkedIn]


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]