FORUMS: list search recent posts

Render Problem, unwanted transparency

COW Forums : Adobe After Effects

<< PREVIOUS   •   FAQ   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
Franco Troxler Ardila
Render Problem, unwanted transparency
on Dec 4, 2014 at 9:35:25 pm

Hallo liebe Leute,
ich habe ein Problem, und zwar sehe ich bei einer Vorschau mit halber Auflösung mein Projekt perfekt, aber sobald ich die Auflösung auf Voll stelle bekomme ich komische Transparenzen und manchmal verschwinden die Texturen sogar ganz, und ich sehe nur noch die "Schatten". An was kann das liegen? Unten zwei Screenshots zur veranschaulichung. P.S. Ich verwende das Plugin Elements von VideoCopilot.

Vielen Dank im Voraus!!

Hello guys,

I have a problem. When i prerender my composition with half quality everything look fine, but when i prerender it with full resolution i get unwanted transparency and
my objects kind of "loose" their texture. And after a short time even the texture disappears. Only thing left is the "shadows". Note: I use the element plugin from video copilot... might the error be in the element settings? See below the screenshots... Hope you guys know whats the problem..





Thanks you!!!! Hope to hear from you guys soon :)


Return to posts index

Walter Soyka
Re: Render Problem, unwanted transparency
on Dec 5, 2014 at 2:50:36 am

Element's output gets strange when it runs out of memory on the GPU. When rendering at reduced resolution, less VRAM is required.

You might try turning down Element's Multisampling property; this will affect antialiasing but will lower the memory requirement of your scene.

Walter Soyka
Designer & Mad Scientist at Keen Live [link]
Motion Graphics, Widescreen Events, Presentation Design, and Consulting
@keenlive [twitter]   |   RenderBreak [blog]   |   Profile [LinkedIn]


Return to posts index

<< PREVIOUS   •   VIEW ALL   •   PRINT   •   NEXT >>
© 2017 CreativeCOW.net All Rights Reserved
[TOP]